philips-hue-logo

Hvad er Philips HUE?

Philips HUE gør dig i stand til at styre dit lys fra din smartphone eller tablet, automatiske tænd/sluk, lysdæmpning og meget meget mere. 

Philips HUE er en samling af geniale produkter som kan kombineres på kryds og tværs – og det er efterhånden kun kreativiteten der sætter grænsen.

Se hele sortimentet her

Specifikationer

  • Styr lyset fra din smartphone eller tablet
  • 50 enheder pr. bridge
  • 16 millioner farvemuligheder
Philips Hue E27 startsæt color white ambiance
1.490,00 DKK 1.249,00 DKK

Philips Hue White Color Ambiance E27 – Startsæt

Et af de mest populære varenumre, når det gælder Philips Hue. Den kendte E27 fatning passer ind i rigtig mange lamper og med de 16 millioner farvemuligheder, kan du skabe den rette stemning uanset hvilket rum du bruger LED pærerne i. Foruden bridge og LED pærer, medfølger alt du skal bruge for at komme i gang.

Læs mere
Philips hue motion sensor
299,00 DKK

Philips Hue Motion Sensor

Med Philips Hue Motion Sensor får du et hav af muligheder. Bliv guidet sikkert ud til toilettet om natten, med roligt og dæmpet belysning eller brug sensoren som baby-alarm. Slå din kreativitet løs. Sensoren registrere selv udefra kommende lys og har også indbygget auto-sluk funktion.

Læs mere
Philips hue GU10 white color ambiance
1.490,00 DKK 1.249,00 DKK

Philips Hue White Color Ambiance GU10 – Startsæt

Alt du skal bruge for at komme rigtigt i gang med Philips Hue. Foruden bridgen, medfølger tre GU10 pærer med 16 millioner farvemuligheder.

Læs mere
Philips hue tap
449,00 DKK

Philips Hue Tap

Med Philips Hue Tap kan du styre dit lys uden brug af din table eller smartphone. Tænd og sluk lyset individuelt eller grupperet ved hjælp af et énkelt klik. Tap’en har fire knapper og der er derfor rig mulighed for at kunne skabe mange forskellige stemninger. Fjernbetjeningen er selv-opladelig og er derfor uden batterier.

 

Læs mere