Ekspedition
Alle varer bestilt pĂĄ SMD.dk sendes fra:

SMD.dk ApS
Sdr. Boulevard 60, st. th.
5000 Odense C
CVR: 33868278
Telefon: 51 90 00 68
E-mail: info@smd.dk

Køb hos SMD.dk
Købet gælder i det øjeblik at du, som kunde modtager en faktura fra SMD.dk. Der tages forbehold for prisfejl, tastefejl, leveringssvigt, afgiftsændringer og udsolgte varer.
Alle lagervare fra SMD.dk vil blive behandlet og leveret indenfor 1-2 arbejdsdage.

Priser
Alle priser er inkl. 25% moms.
Alle køb vil blive sendt som pakkepost med Post Nord. Vores fragtpriser er faste og vi sender uden omdeling ved køb over 749,00 DKK.

Levering
Alle ordrer sendes med Post Nord som pakke med tilhørende forsikring.

Track & trace nummer kan fremsendes hvis ønsket.

Levering med Post Nord sker indenfor 1-2 dage men forudsætter dog at Post Nord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede levering. SMD.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelse hos Post Nord.

Levering til Bornholm og udkantsdanmark er ikke omfattet af Post Nords dag-til-dag levering.

Bemærk at hvis du opnår gratis fragt sendes dine varer altid uden omdeling. Der er dog mulighed for tilkøb af levering med omdeling. Dette fremgå tydeligt i indkøbskurven eller ved checkout.

Der er mulighed for levering udenfor Danmark. Såfremt dette ønskes, bedes du kontakte SMD.dk på ordre@smd.dk mærket “Levering udenfor Danmark” for nærmere aftale.

Fortrydelsesret
Efter dansk lovgivning har private forbrugere 14 dages fortrydelsesret, fristen regnes fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet skal du returnere varen senest 14 dage efter du har modtaget den og du skal selv betale forsendelses omkostningerne. Køber vil få refunderet varens/varernes beløb (Forsendelses omkostninger refunderes ikke). Husk at vedlægge en kopi af fakturaen og oplys venligst hvorfor varen returneres.

Varen skal returneres i original/ubrudt emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand, for at sikre at kunder hos SMD.dk altid modtager nye og ubrugte varer.

Hvis du sender varen retur så husk at gemme din postkvittering som dokumentation. Sender du pakken pr. efterkrav eller anden måde hvorpå modtager skal betale vil den blive nægtet modtaget, og købet betragtet som fuldgyldigt.

Såfremt det er muligt, refunderes varebeløbet af samme kanal som det er betalt. Beløbet returneres når vi har modtaget varen og kontrolleret at den lever op til vores betingelse, dette tager normalt cirka 7 arbejdsdage. Der er ingen returret på følgende produkter: tjenesteydelser og varer der er fremskaffet eller tilpasset på din foranledning.

Hvis du fortryder købet skal du kontakte os på support@smd.dk for at aftale nærmere.

Reklamationsret
Som forbruger har man 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her.

Der er ikke reklamationsret pĂĄ fejl eller mangler opstĂĄet efter at varen har været i brug – ifølge købeloven. Skade pĂĄ produktet som skyldes monterings-, betjenings- og/eller hĂĄndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

HvornĂĄr debiteres mit betalingskort?
Vi trækker først pengene på dit betalingskort, når varen af afsendt fra vores lager.

Betalingskort
Det er muligt at betale med følgende betalingskort:

– Dankort
– eDankort
– Visa
– Visa Elektron
– Master Card
– Master Card Debit
– JCB
– Kontant (Efter aftale)