AJ 50 er designet til at give et retningsbestemt lys. Inderskærmen er hvidlakeret og sørger dermed for at udsende et behageligt lys fra den indbyggede LED lyskilde.

AJ 50 væglampen kan fås i hvid, sort eller aluminiumsfarvet med struktureret overflade. Alle materialer er støbt aluminium hvilket sikrer en høj kvalitet og en flot finish.

Historien bag lampen
AJ 50 væg er lanceret i 2010 i forbindelse med 50 året for lanceringen af Arne Jacobsens AJ-familie. AJ 50 væg er tegnet på baggrund af AJ familien som blev designet i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu), og er udviklet med henblik på at kunne løse belysningsopgaver udendørs i det verdenskendte AJ-design. Samtidig ønskede man at bruge den seneste teknik indenfor energibesparende lyskilder, hvorfor lampen er udviklet for LED.

Specifikationer

  • Indbygget LED
  • Udsøgt kvalitet og design
  • Lang levetid
6.550,00 DKK 5.239,00 DKK

AJ 50 Væg udendørs LED Grå

Denne ikoniske, stilrene og populære AJ 50 udendørslampe fås nu med et behageligt indbygget LED lys. Lampen er en high-end lampe, hvor alle materialer er støbt aluminium for at opnå en høj kvalitet og en flot finish. Denne udendørslampe findes i tre farver, som vist her i grå eller i hvid eller sort.

Læs mere
6.550,00 DKK 5.239,00 DKK

AJ 50 Væg udendørs LED Hvid

Denne ikoniske, stilrene og populære AJ 50 udendørslampe fås nu med et behageligt indbygget LED lys. Lampen er en high-end lampe, hvor alle materialer er støbt aluminium for at opnå en høj kvalitet og en flot finish. Denne udendørslampe findes i tre farver, som vist her i hvid eller i grå eller sort.

Læs mere
6.550,00 DKK 5.239,00 DKK

AJ 50 Væg udendørs LED Sort

Denne ikoniske, stilrene og populære AJ 50 udendørslampe fås nu med et behageligt indbygget LED lys. Lampen er en high-end lampe, hvor alle materialer er støbt aluminium for at opnå en høj kvalitet og en flot finish. Denne udendørslampe findes i tre farver, som vist her i sort eller i hvid eller grå.

Læs mere