I august 2011 skete det – SMD.dk kom til verden! Det gjorde vi fordi, at vi elsker lamper, vi elsker belysning og vi elsker simpelthen at servicere dig som kunde på bedste vis.

Siden 2011 er der sket rigtig meget, vi har nu en topmoderne webshop med flere hundrede produkter på hylderne og vi farer land og rige rundt, for hele tiden at være på forkant med hvad der rører sig derude, og selvfølgelig for at udvide det altid voksende sortiment.

Sortimentet tæller altså, belysning i alle afskygninger og i en prisklasse hvor alle kan være med. Vi har alt fra den klassiske pendel, til den moderne udendørslampe.

Foruden lamper og almindelige belysningsartikler, så har vi en forholdsvis ny spiller på markedet, nemlig intelligent belysning. A hva’, for noget?! Ja, intelligent belysning, er belysning du eksempelvis kan styre fra din smart phone eller din tablet. Hos os finder du langt flest Philips Hue produkter. Philips Hue er efter vores mening den bedste spiller på markedet og du kan integrere og kombinerer Philips Hue med et hav af andre mærker og produkter.

Tak fordi at du kiggede forbi!

Bedste hilsner, Team SMD.dk