Med tilbehør til Philips Hue, kan du nemt og hurtigt tænde og slukke lyset, skifte scener eller opsætte bevægelsessensoren til at tænde visse lyskilder ved bevægelse. Opsætningen på alle varianter er nem og bekvem.

   

Specifikationer

  • Fjernbetjent lysdæmpning
  • Tænd/sluk flere lyskilder på samme tid
  • Styr lyset ved bevægelse
149,00 DKK 122,00 DKK

Philips Hue Dimming Switch

Philips Hue Dimming switch er den hurtigste måde at dæmpe og tænde/slukke dine Philips Hue pærer på. Du kan benytte op til 10 lyskilder til din trådløse dæmper, uden brug af en Philips Hue bridge. Har du i forvejen en bridge og massevis af Philips Hue produkter, så kan du nemt tage denne Dimming switch […]

Læs mere
299,00 DKK 237,00 DKK

Philips Hue Motion Sensor

Med Philips Hue Motion Sensor får du et hav af muligheder. Bliv guidet sikkert ud til toilettet om natten, med roligt og dæmpet belysning eller brug sensoren som baby-alarm. Slå din kreativitet løs. Sensoren registrere selv udefra kommende lys og har også indbygget auto-sluk funktion.
Opsætningen i Hue appen er nem og hurtig, herefter er det bare om at montere den på væggen eller stille den på hylden.

Læs mere
449,00 DKK

Philips Hue Tap

Med Philips Hue Tap kan du styre dit lys uden brug af din table eller smartphone. Tænd og sluk lyset individuelt eller grupperet ved hjælp af et énkelt klik. Tap’en har fire knapper og der er derfor rig mulighed for at kunne skabe mange forskellige stemninger. Fjernbetjeningen er selv-opladelig og er derfor uden batterier.

 

Læs mere
449,00 DKK

Philips Hue Bridge 2

En Bridge skal der til for at, du kan udnytte din Philips Hue løsning bedst muligt. Du kobler din Bridge til dit netværk, og wupti, så har du fuld kontrol over dine Philips Hue lyskilder og lamper. Til denne Bridge kan du tilslutte op til 50 enheder, det skulle være nok til at komme i gang.
Det her er den nyeste og kraftige version 2.1, med den kan du – hvis du er iOS bruger – styre dit lys via Apple Homekit og dermed også via stemmestyrede kommandoer som den gode Siri tager hånd om.

Læs mere