Philips SceneSwitch er en LED pære der giver dig mulighed for, at skifte pærens styrke og farvetemperatur blot ved et klik på din almindelige kontakt. Philips SceneSwitch kræver ikke nogen installation, den fungerer med din nuværende kontakt og erstatter dine nuværende pærer. Super smart og super enkelt!

Se udvalget længere nede på denne side eller gå til SceneSwitch oversigtssiden.

Philips SceneSwitch

Videoer

Specifikationer

  • Dæmp lyset med din almindelige kontakt
  • Ingen installation
  • Husker selv din sidste indstilling
  • Erstatter nemt dine gamle pærer
  • LED teknologi og lang levetid
  • 1-2 dages leveringstid
Philips SceneSwitch GU10
65,00 DKK

GU10 Philips SceneSwitch LED Spot 5W

Sæt den helt rigtige stemning i dit køkken, i din gang eller hvor end du placerer dine GU10 SceneSwitch spots. Denne SceneSwitch pære er en 3-i-1 LED pære, hvor du ved hjælp af din almindelige kontakt kan skifte mellem 3 lysindstillinger. Der er ikke nogen ekstra installering, pærerne er plug and play og klar til at erstatte din nuværende pærer.

Læs mere
65,00 DKK 58,00 DKK

E27 Philips SceneSwitch Filament LED 7,5W

Den dekorative Filament pære er nu kommet i en Philips SceneSwitch udgave! Det bevirker at du nemt og enkelt kan skifte stemningen i rummet, med bare et klik. Med en SceneSwitch pære, kan du ved hjælp af din almindelige kontakt, ændre lyset ved blot at tænde og slukke på kontakten. Installering er der intet af og du kan uden bekymring udskifte dine almindelige pærer til denne SceneSwitch Filament.

Læs mere
Philips SceneSwitch 8w
65,00 DKK 38,90 DKK

E27 Philips SceneSwitch Standard LED 8W

Denne SceneSwitch pære er en 3-i-1 LED pære, hvor du med få klik kan ændre stemningen dit i rum. SceneSwitch kræver ingen ekstra installation og fungerer sammen med din almindelige kontakt. Denne 8W LED pære giver dig et varmt hvidt lys svarende til 60W, men du kan skifte scenen til 2.500K og 2.200K.

Læs mere
65,00 DKK 39,50 DKK

E27 Philips SceneSwitch Standard LED 9,5W

Denne SceneSwitch pære er en 2-i-1 LED pære, hvor du med få klik kan ændre stemningen i rummet. SceneSwitch kræver ingen ekstra installation og fungerer sammen med din almindelige kontakt. Denne 9,5W LED pære giver dig et varmt hvidt lys svarende til 60W, men hvis du skifter scenen så får du et godt og energirigt koldt lys på 4.000K.

 

Læs mere
89,00 DKK 64,00 DKK

E27 Philips SceneSwitch Standar LED 14W

Ind i mellem får man lyst til at ændre stemningen i omgivelserne, så de passer til det, man foretager sig. Med en Philips SceneSwitch LED-pære kan du let ændre indstillingen med din eksisterende kontakt. Der kræves ingen lysdæmper eller ekstra installation. Her får du en kraftig 3-i-1 LED pære, svarende til 100W, men stadig med mulighed for at skifte til et dejligt blødt lys.

Læs mere
Philips SceneSwitch E14 Kerte
65,00 DKK

E14 Philips SceneSwitch LED Kerte 5,5W

Denne dekorative kerte pære med den lille E14 sokkel er en Philips SceneSwitch med 3 lysindstillinger! Det bevirker at du nemt og enkelt kan skifte stemningen i rummet, med bare et klik. Med en SceneSwitch pære, kan du ved hjælp af din almindelige kontakt, ændre lyset ved blot at tænde og slukke på kontakten. Installering er der intet af og du kan uden bekymring udskifte dine nuværende kerte pærer til denne SceneSwitch pære.

Læs mere