Watt a Lamp er taknemmelige for den skotske ingeniør og opfinder James Watt (1736-1819), hvis hårde arbejde var medvirkende til at grundlægge den industrielle revolution, efter at have videreudviklet englænderen Thomas Newcomens (1664-1729) dampmaskine.

Watt a Lamp er et dansk brand, med mere end 20 års erfaring fra belysningsbranchen. Startet med det formål, at skabe lamper der holder i mange år, lamper der fremkommer af den gode ide, med de nyeste teknologier og med sans for de små og unikke detaljer. Alt dette skaber de, sammen med en flot portefølje af designere fra store dele af verden.

Watt a Lamp slutter selv således på deres hjemmeside “Thank you, James Watt, for giving our designers the opportunity to be creative.”

www.wattalamp.com

Specifikationer

  • Designere fra store dele af verden
  • Sans for detaljerne
  • Nytænkende
  • Høj kvalitet
3.490,00 DKK

Watt a Lamp Damn Fashionista gulvlampe Ø30 klar/messing

Designet af: DESIGN BY US

 

Mangler du en gulvlampe? Værsgo. Her er den. Damn Fashionista er en gennemført serie og denne gulvlampe er ingen undtagelse. Fantastisk flot design, der vil pryde dit hjem i årevis. En flot stor glasskærm i Ø30 cm, messing stativ og en fod i marmor, taler sit tydelige sprog.

Læs mere
2.690,00 DKK

Watt a Lamp Damn Fashionista pendel Ø30 klar/messing

Designet af: DESIGN BY US

 

En afsindig flot pendel fra Watt a Lamp. Alt fra navngivningen til udførslen af selve lampe er gennemført ned til mindste detalje. Vi er ganske enkelt vilde med denne pendel. Lampen er udført i høj kvalitet, med en glasskærm, messing detaljer og en sort stofledning som prikken over i’et. Denne pendel måler Ø30 cm.

Læs mere
1.490,00 DKK

Watt a Lamp Damn Fashionista pendel Ø15 klar/messing

Designet af: DESIGN BY US

 

En afsindig flot pendel fra Watt a Lamp. Alt fra navngivningen til udførslen af selve lampe er gennemført ned til mindste detalje. Vi er ganske enkelt vilde med denne pendel. Lampen er udført i høj kvalitet, med en glasskærm, messing detaljer og en sort stofledning som prikken over i’et. Denne pendel måler Ø15 cm.

Læs mere